Heips!

Pientä taukoa on tässä ollut ja asioita tapahtunut. Ensiksi ainakin kerron teille sen, että pääsin siihen kouluun mihin halusinkin. Kyllä, eli nyt opiskelen siis eläintenhoitajaksi.

Tämä koulu vaikutti silloin ihanalta paikalta kun kävin tutustumassa tänne ja silloin kun katselin netistä kaikkea. Noh, paikkahan ei enää ole ihana mielestäni. Okei, ensimmäistä vuotta mennään mutta kuitenkin heti kun tänne tulin opiskelemaan, petyin. Meille kerrottiin, että täällä saisi silitellä koiria jos siltä tuntuu... Mutta todellisuudessa hyvä jos täällä saa edes koskea sellaiseen! Noh, kuitenkin positiivista tästä koulusta on ehkä pikkuisen hankala keksiä... Mutta jos on pakko, niin sain mukavan solutoverin. Ja sekin vielä että asuntolahoitaja on ihan mukava.
Kaikesta en tänne viitsi valittaa, mutta jos joku muuten ihmettelee sitä, että miksi täällä vielä opiskelen niin minäpä kerron:

Eli... Opiskelen täällä vielä siksi, koska en tiedä oikein minne muuallekkaan menisin. Ja sitten se, että opinnot joita odotan enemmän innolla, eivät ole vielä alkaneet. (Ne opinnot liittyvät koiriin ja ne alkavat vasta luokalla 2. jos oikein muistan).
Sitten myös miksi täällä edelleen olen, koska melkein ensimmäinen vuosi kärsitty, eikä ole järkeä heittää sitä enää hukkaan. Aina kaikki asiat täällä eivät ole olleet kärsimystä, mutta varsinkin nyt juuri opiskelu on normaaliakin ärsyttävämpää.

En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan; eihän kukaan tiedä... Mutta haaveenani tällä hetkellä on jatkaa tämän koulun jälkeen koirankouluttajaksi. Haluaisin myös todella paljon tulevaisuudessa siperianhuskyn tai kolme, mutta sen näkee sitten mitä tapahtuu.

Kiitos kun luit!